MENU
juleverksted

Barnelørdag: barn lager julestemning for andre barn!

lørdag 9. desember
Dørene åpner: 11:00
Pris: Fri inngang

Se Facebook arrangement

BARN I KONGSBERG LAGER JULESTEMNING FOR ALLE!

Julen handler ikke bare om å få, det handler også om å gi. Energimølla, Glogerakademiet, Norsk Folkehjelp og Fontenehuset går sammen og lager en barnelørdag litt utenom det vanlige lørdag 10. desember fra 11.00 – 13:00 på Energimølla.

Vi inviterer barn og unge til juleverksted, hvor man kan ta med seg gaver. Det går fint om de er brukt, så lenge de er hele. Disse pakker man inn og gavene blir videre distribuert via Norsk Folkehjelp til andre barn som får stor glede av dem. Vi stiller med julepapir, til/fra-lapper, pynt, sløyfer, gavebånd og det blir servering av gløgg og pepperkaker.

Ønsker man å levere gaver på forhånd som barn kan pakke inn under arrangementet, er det mulig å levere gavene på Energimøllas kontor i Kirketorget 2, 4-8. desember mellom 09 og 16. Samtidig utfordres bedrifter i Kongsberg til å bidra med gaver til dette prosjektet.

Vi ønsker å bidra til at flere får en bedre jul, og håper så mange som mulig vil være med. PS: alle er hjertlig velkommen til jazzcafè som starter kl. 13:00 🙂