MENU

50 shades of Hansen

lørdag 30. april
Dørene åpner: 20:00
Pris: 350,- + avg
Billetter

Begrenset antall sitteplasser – førstemann til Mølla.
Dørene åpner 20:00
Showstart 21:00

«50 shades of Hansen» med Hans Morten Hansen er allerede en publikumssuksess med høye terningkast og 92 forestillinger gjennomført eller i salg landet rundt siden Norgespremieren på Humorhuset Stavangeren i Januar i år.  Både Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen, Olavhallen i Trondheim og Kilden i Kristiansand har eller får besøk av Hansen. Og nå står altså EnergMølla i Kongsberg for tur.

Hans Morten Hansen er klar med sitt fjerde helaftens Stand-Up Show. 50 SHADES OF HANSEN er den velklingende tittelen. Dette er forestillingen som holder mer enn den lover.
Når publikum inviteres til et dypdykk i Hans Morten Hansens frodige verden er det mer enn skygger og nyanser som kommer til syne. Hans Morten Hansen er mannen for klar tale. Uten sensur formulerer Hansens historier, synsvinkler, påstander og innflall sylskarp og vanvittig vittig.
Det er ikke uten grunn at Hansen ble nominert til ”Komiprisen for beste Stand-Up” for sitt første soloshow. Det er ikke uten grunn at han gikk helt til topps og fikk ”Komiprisen for beste Stand-Up” for begge de to nesten showene. Etter premieren i Stavanger fikk Hans Morten terningkast 5 i Dagsavisen Rogalands Avis som skrev: “Norges morsomste mann”.

Hans Morte Hansen har mottett 2 komipriser og en komiprisnominasjon for sine 3 foregående stand-up show. Nå er han klar med sitt fjerde helaftens Stand-Up Show som har fått den velklingende tittelen: 50 SHADES OF HANSEN. Etter premieren fikk Hans Morten terningkast 5 i Dagsavisen Rogalands Avis som skrev: “Norges morsomste mann”.