MENU

Audrey Horne

lørdag 24. september
Dørene åpner: 20:00
Pris: 220,- + avg
Billetter
Se Facebook arrangement


Audrey Horne – Out of the Grave into the City 2016

Bergenshardrockerne Audrey Horne har hatt noen fantastiske år i kjølvannet av plateslippene med «Youngblood» og «Pure Heavy». Disse skal feires ettertrykkelig når bandet legger ut på en kort men etterlengtet norgesturné i september.
«Youngblood» gikk i 2013 rett inn på topp ti på VG-lista, fikk terningkast seks i samme avis, og førstesingelen «Redemption Blues» var også blant Dagbladets 25 beste norske låter i 2013. På kontinentet ble platen månedens album i prestisjetunge rock- og metal-magasiner som tyske Rock Hard og Metal Hammer. Den ble også kåret til årets album i norske Metal Hammer og franske Rock Hard.
«Pure Heavy» ivaretok den samme kreative energien: Det handlet om klassiske hardrock-riff, store refrenger og en energi som sparket godt fra seg i mageregionen.
Med andre ord: Om du har sans for den ujålete gitarrocken til band som Thin Lizzy, The Who, Iron Maiden og Deep Purple, skal det godt gjøres å kjede seg i Audrey Hornes selskap.
Konsertene til bandet er alltid en fest, noe publikum har lært å sette pris på. Det er nemlig fra scenekanten at den klassiske hardrocken Audrey Horne serverer virkelig skinner.
I Bergen har de to siste konsertene deres trukket 1500 publikummere til byens storstue USF Verftet. I juni spiller bandet på hovedscenen under Hellfest, samme dag som Rammstein topper plakaten.
I september får du en siste sjanse til å se Audrey Horne i dine hjemtrakter før bandet begynner å jobbe i studio med nytt album.

09.09 Folken, Stavanger
10.09 Flytten, Haugesund
23.09 Vulkan Arena, Oslo
24.09 Energimølla, Kongsberg