MENU

Avslutningsfest fadderuka 2015!

lørdag 29. august
Dørene åpner: 22:00
Pris: 150/100 + avg
Billetter

Velkommen til fadderukens avslutningsfest 2015 – tema: Toga party!

Årets fadderuke avsluttes med et brak, og Kongsbergs egen Vegard Short Cut Olsen kjent fra NRK og VG-lista topp 20 spiller opp fra 22:00 – 02:00!

Om Short Cut:
Etter å ha gjort seg skyldig i flere slitasjeskader rundt om på norske dansegulv med førstesingelen “Hotz for you”, som tronet hitlistene i hjemlandet i tillegg til en håndfull europeiske markeder, valgte Short Cut for alvor å vende blikket utover landegrensene.

Han reiste etter å ha etterlatt seg betegnelser som “Årets artist-97” ( VG-lista Topp 20, H.C. Andersen), blant annet for utallige live-opptredner med sitt turnéband, svenske Stonefunkers. Short Cut ble også kåret til “Årets mest velkledde artist-97” av motebladet Tique, og var året før den mest profilerte artisten i norsk presse…Som en del av den internasjonale lanseringen, ble Short Cut tildelt et turnéoppdrag med The Backstreet Boys på deres Europa-turné i 1997, hvor han varmet opp konsertpublikumet og mottok strålende kritikk fra det europeiske pressekorpset. Men det var også solostunts i den første perioden flere artister bare kan drømme om.

Foran svimlende 200 000 mennesker i Malaga i Spania, stod Short Cut sammen med Ricky Martin på scenen som en av de mestselgende artistene i Spania i 1997. Samme året reiste han til Romania, hvor han var nominert til den omfattende Golden Stag-prisen for tekstene på sitt debutalbum “Straight Physical”. Blant de nominerte på prisutdelingen var også Cheryl Crow, Diana Ross og Christina Aguilera. Samtlige artister fremførte låter på scenen, og Short Cut stod i følge rumensk presse igjen som en av de som virkelig hadde fått taket til å reise seg!!” Så var det tid for en pust i bakken…

I 1999 fikk Short Cut tilbud om jobb som programleder for Norges offisielle hitlisteprogram VG-lista Topp 20 på NRK1. Han trakk med seg Kongsberg – DJen Jaypea og tok fatt på oppgaven som direktesendt programleder, noe VG-lista Topp 20 aldri hadde hatt på TV før. Resultatet er kjent for de fleste; VG-lista Topp 20 vokste under Short Cuts ledelse til å bli Norges desidert største ungdomsprogram på TV. NRK femdoblet seertallene sine for VG-lista Topp 20, og Short Cut skrev navnet sitt inn i norsk TV-historie som en av de mest populære norske ungdomsprogramledere noensinne. Suksessen varte i hele fire år, og foran en halv million TV-tittere mottok Short Cut stående applaus fra svimlende 50.000 frammøtte, da hans avgang ble markert med norgeshistoriens største TV-arrangement på Rådhusplassen i Oslo den 21.juni 2003.

Deretter bar det over i Underholdningsavdelingen på NRK, hvor Short Cut ble tilbudt jobben som programleder for Norges hittil største interaktive TV-satsning “Blender”. Barne-TV serien “Barnas Supershow” leide i 2005 inn Short Cut som låtskriver. TV-serien er belønnet med to “Gullruten”-statuetter, samt prestisjetunge utmerkelser som Prix Jeuness og Japan Price. Sistnevnte regnes for å være den høyest hengende prisen i verden for denne typen TV-program. Barnas eget frokost-TV om sommeren, “Sommermorgen”, ønsket Short Cut på laget som programleder samme år, og i august 2005 ledet han TV-overføringen fra barnas egen festival på Kalvøya i Bærum; Barneøya. Mot slutten av 2005 ble Short Cut enig med NRK om en bestilling på fire reportasjer for kulturprogrammet Migrapolis. De to første programmene, som ble sendt i januar 2006, hadde hver for seg over 100.000 flere seere enn gjennomsnittet for Migrapolis fra 2005, og Short Cut fikk snart tilbud om å fortsette. I skrivende stund turnerer Short Cut på sitt 15.de år som show – DJ og konferansiér, og har ledet alt fra russekroer og brudeshow til Nobels Fredspris. Han er en av veteranene på området, og er i seg selv en garanti hva showelement og sikker ledelse angår. Erfaring og publikumstekke, profesjonalitet og popularitet er stikkord for Short Cut anno 2015.