MENU

Barnelørdag: Småting- Nå er det jul

lørdag 28. november
Dørene åpner: 12:00
Pris: Barn: 100,- / voksne 100,-

Se Facebook arrangement


Velkommen til juleshow med Småting!

Dette er den andre og siste Barnelørdagen på EnergiMølla i 2020. Vi startet året med ett smell! Med utsolgt rockekonsert for barn med the Dogs i februar. Den har vi levd lenge på! Men nå er vi glade for å kunne ønske velkommen til julekonsert med Småting før jul. 

En litt annerledes Barnelørdag blir det selvsagt. Vi møblerer begge etasjene med stoler, og selger billetter med nummererte seter. Det er ikke billettsalg i døren, billetter må kjøpes på forhånd. Av praktiske årsaker er de ikke mulig å bestille flere en 3 billetter om gangen.

Nytt er at nå må også de voksne betale billett på Barnelørdag , vi oppfordrer også voksne som ikke MÅ se småting til å droppe det, så det blir plass til flere barn. Vi har begrenset kapasitet i disse tider. 

(send oss en e-post på post@energimolla.no om du lurer på noe angående billetter eller annet)

Trioen “Småting” (Ingrid Nåvik Grønlund, André Kassen og Erik Damberg) serverer en swingende, morsom og kanskje også ettertenksomt juleforestilling.
Jul kan bety gaver, snø, juleverksted, våte votter og barn som graver tunnel i snøen. Men andre juleting kan også få oss til å tenke – hva tenker du f.eks natta før julaften? Og det er lov å stoppe opp og lure litt ekstra på hvordan et snøfnugg kanskje har det. Og hvor drar nissen egentlig på ferie hen…? Dette er bare noen av tingene “Småting” spør seg selv før jul.

 

Vi gleder oss til å se dere på juleshow!