MENU

Barnelørdag med JAB!

lørdag 6. oktober
Dørene åpner: 13:00
Pris: 100


Bella Bloksberg!

Arrangør: EnergiMølla
Dørene åpner: 13.00
Arrangementet starter: 13.30
Pris: 100,- (voksne i følge med barn kommer gratis inn)

 

Trioen JAB! skal denne høsten reise rundt med et splitter nytt fyrverkeri av en musikkforestilling, nemlig historien om heksa Bella Bloksberg, skrevet av Valerie Thomas.
I Bellas hus er alt svart, og dette byr på problemer da katten Bottolf også er svart… og i veien… hele tiden! Bella må finne frem tryllestav og formler, men er det egentlig Bottolf som er problemet? Kan det være at Bella trenger litt farger i huset sitt?
Bella Bloksberg er en reise i lyd, sang, gjøgling og skuespill med masse elektroniske krumspring, trommer, el-gitar, duppeditter, spøkefugler og en utstoppet skjære!
Forestillingen er beregnet for barn rundt 3-6 år, og spilles av to profesjonelle musikere og en skuespiller. 

Kort om JAB!:

Trioen ”JAB!” er fra naturskjønne Eidsfoss, nord i Vestfold. Gruppa består av: Andreas Barth – perkusjonist, trommemaker, elektronisk lydspinner og driver av lydstudioet ”Farmorhuset”, Benjamin Rygh – musiker, strengeinstrumentalist, instrumentmaker og spilloppmaker, og Julie Vega Dahl – historieforteller, sanger, dramalærer og fjasefrøken.

Barnelørdag:
Ta med deg barna og opplev formiddagsarrangement den første lørdagen i hver måned. Her vil det tilbys ulike typer arrangementer skreddersydd for barnefamilier og andre eventyrlystne sjeler. Barnelørdag er et kulturtilbud til barn og unge, hvor konserter, dansing, trylleshow eller dukketeater står på programmet.