MENU

Barnelørdag: Kalaskvintetten presenterer BarneTV-jazz av Georg Riedel

lørdag 13. juni
Dørene åpner: 12:00
Pris: 100,-(voksne i følge med barn har fri inngang)

Se Facebook arrangement


Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget og Albert Åberg. På 1970- tallet ble alle disse bøkene til film og TV med musikk som ble betegnet som både nyskapende og anarkistisk. Nå regnes sangene imidlertid med blant de tidløse klassikerne. Hva var det egentlig som skjedde i svensk jazz på 70-tallet som gjorde at den beste musikken var barne-TV-jazzen? Svaret er Georg Riedel. Nå gjør et stjerneensemble av norske og svenske jazzutøvere som vokste opp med de svensk barne-TV låtene, til sine egne.

 

Ola Høyer er en av Norges ledende unge jazzbassister og musikalsk leder for Kalaskvintetten som denne lørdagen gjør sin første konsert i Kongsberg med utgangspunkt i 70-tallets barne-TV-jazz. Med seg har han Emil Strandberg (trompet), Johan Lindvall (piano), Hedvig Mollestad (gitar) og Dag Erik Knedal Andersen (trommer) som sammen vil gjenskape disse tidløse klassikerne i egen drakt.

Barnelørdagene på EnergiMølla presenteres i samarbeid med Fontenehuset Kongsberg, Isachsen og Viken Fylkeskommune og passer for barn fra ca 3 år og oppover.

Dørene åpner klokken 12:00 og forestillingen starter 12:30, om ikke annet er oppgitt.

Prisen er 100,- for barn og gratis for voksne i følge med barn. 

Alle billettinntekter fra Barnelørdagene går til Fontenehuset og deres arbeid. 

Vi ønsker store og små velkommen til Barnelørdager på EnergiMølla!