MENU

Barnelørdag: Ekornes i 100

lørdag 17. mars
Dørene åpner: 12:00
Pris: 100,-(voksne i følge med barn har fri inngang)

Se Facebook arrangement


EnergiMølla ønsker velkommen til en musikalsk reise gjennom jungel, ørken og under havflaten.

Én musiker på scenen og 100 store og små rytmeinstrumenter……

Kenneth Ekornes har mer enn 100 ulike perkusjonsinstrumenter og viser frem mange av dem under konserten. Han forteller også historier om instrumentene og landene de kommer fra som for eksempel Brasil, Afrika, Kina og India.

Ved hjelp av realtime sampling lager Kenneth et imponerende film-musikkaktig lydbilde og barna inviteres til å gjette hvilke land musikken og instrumentene kommer fra. 

«Jeg ønsker barn og voksne velkommen til min artige solokonsert ,Ekornes i 100. Det blir masse rytmer og morsomme instrumenter som jeg har samlet på mine reiser rundt om i verden. Publikum får delta med bevegelse, sang og trommer….. Ta med barn, lekekamerater, søskenbarn, tantebarn, søsken og naboer og kom kom!!!!»

Hilsen Kenneth

Kenneth Ekornes: trommer, sang, perkusjon, lydbølgetromme, dingeldangel, elektronikk, fløyter og selvlagde instrumenter.

Ekornes er en av landets mest ettertraktede trommeslagere og perkusjonister og har spesialisert seg på brytningen mellom jazz og ulike folkemusikk-kulturer.

De siste 20 årene har han turnert jorden rundt og samarbeidet med artister som Mari Boine, Trio De Janeiro, Nymark Collective, Annbjørg Lien, Steinar Ofsdal, Ole Paus, Frikar, Kristin Asbjørnsen, Inga Juuso, Ailu Gaup, Karl Seglem, Jai Shankar, Georg Buljo og Rosa Passos (Brasil), Trio Preto, Diom de Kossa (Elfenbenskysten) og Tasili (Marokko). Han har spilt på en rekke barneplater og soundtracks til filmer som ORPS og Jul i Blåfjell. Forestillingen «Ekornes i 100» har blitt sett av tusenvis av begeistrede skolebarn rundt om i Norge gjennom turneer for Rikskonsertene og Den Kulturelle Skolesekken. Pressen har omtalt Kenneth som et fyrverkeri, en trollmann, …..med eit engasjement som får trommeslageren i Muppet Show til å framstå som beskjeden.

(foto: Einar Nilsen)