MENU

Barnelørdag: Lille Blå og spilledåsen

lørdag 3. mai
Dørene åpner: 12:30
Pris: 100,- pr. barn (voksenfølge gratis)


Dørene åpner: 12:30
Forestilling starter: 13:00
Pris: 100,- pr. barn (voksenfølge gratis), kjøpes i døra
 

“Lille Blå og spilledåsen” med Dårekisten Teater

 

 

 

 

 

 

 

 

Lille Blå er et underfundig lite skogtroll; knall blå fra nesetipp til halestuss, men for øvrig helt  lik deg og meg. Den eneste forskjellen er kanskje at han er enda mer glad i bløtkake med blåbærsyltetøy enn oss, skjønt hvem vet? Lille Blå sitt hus finner du i et værslitt eiketre, like ved der du bor. Hvis du ikke har oppdaget døra hans, er det bare fordi du ikke har sett godt nok etter. I så fall er det en trøst at du kan møte ham i Dårekisten Teater.

I denne forestillingen får Lille Blå sin nabo og venn, hunden Voff et spennende brev. Postbudet er under veis med en pakke. Innholdet er ukjent så fantasien får fritt spillerom. Men enda viktigere enn pakkens innhold er avsenderens identitet, og når den blir kjent, snus livet i den lille skogen fullstendig på hodet. Forestillingen er stappfull av frodige forviklinger, men først og fremst opplever vi hvor viktig det er å ha venner.

Vist i NRK: I 1983 ble serien om LILLE BLÅ vist i NRK, Barne-TV, samtidig som Teateret reiste landet rundt med ”live-fremføring”  av forestillingene.

Dårekisten Teater

Teateret ble etablert i 1981 og er en av landets eldste friteatergrupper. Teaterets største suksess er serien om LILLE BLÅ som er spillt mer enn 1000 ganger på scenen, og som ble vist i NRK, Barne-TV i 1983.