MENU

Barnelørdag: Pakkeverksted

lørdag 7. desember
Dørene åpner: 11:00
Pris: Fri inngang

Se Facebook arrangement


Dørene åpner: 11:00
Pris: Fri inngang
Julen handler ikke bare om å få, det handler også om å gi. EnergiMølla og Block Watne, Buskerud fylkeskommune, Glogerakademiet, Norsk Folkehjelp og Fontenehuset går sammen og lager en Barnelørdag litt utenom det vanlige lørdag 7. desember fra 11.00 – 13:00 på EnergiMølla.

Vi inviterer barn til pakkeverksted, hvor man kan ta med seg gaver. Det går fint om de er brukt, så lenge de er hele. Gavene blir pakket inn og gitt videre til andre barn som får stor glede av dem.

I år går pakkene som samles inn på Pakkeverkstedet direkte til de familiene i byen vår som trenger det mest. Vi får hjelp av Hjerter i Sentrum til å distribuere dem.

Vi stiller med julepapir, til/fra-lapper, pynt, sløyfer, gavebånd og julestemning.

Det blir servering av gløgg og pepperkaker. Det vil være mulig å levere gaver på forhånd, som kan pakkes inn av barn under arrangementet. Gaver kan leveres på EnergiMøllas kontor i 2.etasje i Hyttegata 3.

Vi ønsker å bidra til at flere får en bedre jul, og håper så mange som mulig vil være med.

(I år er det også ønskelig med gaver også til tenåringer, om noen har noe som passer denne aldersgruppen. Dessuten ull og varme klær i alle størrelser og gutteklær i ekstra store størrelser.)