MENU

Barnelørdag: The Dogs

lørdag 1. februar
Dørene åpner: 12:30
Pris: 100,-(voksne i følge med barn har fri inngang)

Se Facebook arrangement


The Dogs kommer tilbake til Kongsberg, og de spiller TO konserter denne lørdagen!
Den første konserten er kun for de små (voksne kommer kun inn i følge med barn under 12 år)
Dørene åpner klokken 12:30 og konserten starter klokken 13:00.
Billetten koster som vanlig 100 kr for barna, voksne i følge med barn kommer gratis inn.

Etter konserten blir det kumlokknedleggelse utenfor, enten det snør eller ikke.
Velkommen til Barnelørdager på Energimølla, også i 2020!

Plakat design: Kjetil Skaug

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6.Januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè.
Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 1.Februar nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Energimølla! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.
«Altså, Kongsberg er jo historisk grunn for oss det nå! Det var her vi fant «Fingeren bak Farfisa’n», «Grekeren med gulltanna», «Den svenske Tsaren», vår nye klippe bak orgelet; Stefan Höglin. Og det var til og med på Energimølla det skjedde. Vi var i beit for en orgelmann og dere fant ham for oss. Dette må selvsagt markeres på alle tenkelige vis! Vi kjører derfor på med dobbelkonsert. En for unga og en for de voksne. Vi legger ned kumlokk foran sjappa med ordfører tilstede. Det blir kake. Det blir…ALT vi kan stappe inn. Ikke minst blir det konserter der ingenting skal spares på. Gjelda vår til byen og Energimølla skal betales. Shit, dette blir moro!»
Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!