MENU

Benny Borg – Da og Nå + supp: Grete Storbæk Eriksen

tirsdag 7. november
Dørene åpner: 19:00
Pris: 270,-/220,- ink.avg.(medlemmer)

Se Facebook arrangement


Endelig er den her!

Forestillingen hvor Benny Borg er Benny Borg – med hele historien og alle låtene.

Slagerne, med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor:
En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere.

Et gjenhør med Bennys egne låter minner oss om hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster, som med sin enkelhet, følsomme og litt skarpe observasjoner, treffer oss alle.
Hans allsidighet gjør det vanskelig å plassere ham i en bestemt kategori – Benny Borg står for noe eget og helt unikt innen norsk underholdningsmusikk!

Med godlynt selvironi forteller Benny også små anekdoter fra sin barndom i Sverige og muntre historier om artistlivet, alt akkompagnert av gitaren.

Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.

Grete Storbæk Eriksen

GRETE STORBÆK ERIKSEN

Grete Storbæk Eriksen er ingen novise innen musikken. Hun er utdannet ved instituttet for musikk ved universitetet, og befinner seg hovedsakelig innen visepop- begrepet. Hun arbeider for tiden som høgskolelektor i musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim. Hun er en kjent og kjær artist fra Trysil, med også flere CD- utgivelser bak seg.  Viseklubben ser frem til å stifte bekjentskap med Grete, og tror nok hun har mange kjente i Kongsberg som vil benytte anledningen til å høre henne fra samme scene som Benny Borg denne kvelden.

 

 


>