MENU

Black Debbath + supp: Lonely Kamel

lørdag 7. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,- + avg
Billetter

20:00 dørene åpner
22:00 Lonely Kamel
23:00 Black Debbath

 

I januar i 2013 kom det sjette albumet til Black Debbath (Official), som fikk tittelen ”Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock!” Her settes dagsorden nok en gang med 10 kraftfulle rockelåter som hver og en er med på å definere både den politiske og kulturelle dagsorden i mange år fremover. Høsten samme år kom de med en egen quizbok på No Comprendo Press forlag med illustrasjoner av selveste Christopher Nielsen.
Alt dette gav Black Debbath deres mest suksessrike år noensinne – med utsolgte konserter over hele landet, deriblant to fulle konserter på Rockefeller i Oslo og prestisjefylte festivaljobber på blant andre Øyafestivalen og Slottsfjell.

I 2015 er Black Debbath klare med nytt studioalbum og Norgesturné, og albumet har fått tittelen ”Universell Riffsynsing”. Skiva er spilt inn i Caliban Studios og Velvet Recording av Ole Petter Andreassen, Roar Nielsen og Christer Krogh. Mix: Mike Hartung på Propeller Music Divisjon. Mastering: Propeller Mastring av Chris Sansom.
Black Debbath har tidligere hatt stor suksess med album som “Den Femte Statsmakt” og Ibsen-plata “Når Vi Døde Rocker”. Kvartetten har med stort hell latt seg inspirere av den mørkeste delen av 70-tallets hardrock og de siste 25 åras stonerrock. De kombinerer fet, tung rock med samfunnsbevisste, tøysete tekster. Dette har gjort dem til publikumsfavoritter over hele landet. Medlemmene i Black Debbath har du kanskje opplevd i mer eller betydelig mindre seriøse band og prosjekter som Gartnerlosjen, Bare Egil Band, Thulsa Doom, The Cumshots, Hurra Torpedo, O-Men, LYD, El Doom And The Born Electric og Young Fogertys.

Black Debbath vakte berettiget oppsikt med sitt comeback i 2013 med karrierehøydepunktet «Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock». Her har de de virkelig funnet tilbake til engasjementet fra tidlige plater som «Tung, tung politisk rock» og «Den femte statsmakt». Superlativene har haglet og de fyller jevnlig konsertsaler over hele linja.