MENU

Cover Me – a Tribute to Bruce Springsteen! 10 år!

lørdag 7. mai
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,- + avg
Billetter

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:00

”COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen” – 10 år!!!

 

”30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk  ned i karrièren til en verdens største artister og scene-personligheter. ”

 

”I 2006 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

10 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

 

Håvard sier om COVER ME:

«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.

Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.»

 

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:

“…tre timers Springsteen-fest! Terningkast 5. (Drammens Tidende – 2011)

”Tre timers Springsteen-sprengstoff!” (Budstikka – 2006)

”Skremmende likt originalen!” (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)

”Gjengen innfrir igjen!” (Budstikka – 2009)

 

Les mer på www.coverme.cc eller bandets Facebook-side, med drøyt 7200 likes