MENU

COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen

lørdag 15. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,-
Billetter

Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:00!!

COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen!

«30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert, og et dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scene-personligheter.»

I 2005 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks

av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi. Musikere ble håndplukket fra det levende musikkmiljøet i Sandvika utenfor Oslo, og låter fra en lang og rikholdig karrière ble behørig valgt og satt sammen.

8 år senere ruller toget videre, og COVER ME er igjen klare til å begi seg ut på veien med sine energiske konserter.

Håvard sier om COVER ME:

«Vi er ikke et coverband. Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro, men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.

Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can promise you life right now!» Håper vi sees der ute.

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:

«…tre timers Springsteen-fest!» Terningkast 5. (Drammens Tidende -2011) «Tre timers Springsteen-sprengstoff!» (Budstikka – 2006)

«Skremmende likt originalen!» (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)

«Gjengen innfrir igjen!» (Budstikka – 2009)

Linker på youtube:

The River – live på John Dee: http://www.youtube.com/watch?v=FBHxTd8iZ8Q

Tougher than the rest – live på John Dee: