MENU

DameEtagen

søndag 15. juni
Dørene åpner: 20:00
Pris: 220,-


DameEtagen er tilbake i Kongsberg 15. juni.

Vokalensemblet med 14 damer fra hele østlandet, har jobbet opp nytt repertoar – og er klare for Mølla i Kongsberg 15. juni kl 20.00.  

De så dagens lys høsten 2007 og medlemmene er erfarne vokalister og solister fra div. kor og vokalgrupper.
DameEtagen baserer sitt repertoar på vokale arrangement og blant låtmaterialet er det mye gjenkjennbart stoff, men ikledd nye og spenstige arrangement.

Ensemblet har vært mye på farten rundt på Østlandet og gjort mange event-jobber, og ett av særtrekkene ved DameEtagen er solistene som alle viser sin egenart og tolkning av låtene. Det er både tette, klangfulle, tøffe, dype og vãre stemmer. Og at de har trøkk til sammen er det ingen tvil om.

Repertoaret består bl.a. av flere favoritter fra 80-tallet, og inspirasjonen henter de både fra pop, soul, jazz, blues og gospel-sjangeren.
Alle som har vært på DameEtagen-konserter vet det er et stort spenn, fra skikkelig «up tempo» via myke ballader til full trøkk. 

Det ”beste” handler ikke bare om det musikalske. Disse jentene har fulgt hverandre i livets opp- og nedturer. 
Nærheten og varmen i deres vennskap farger i stor grad uttrykket de har.  Etter mange år sammen har disse damene sett verdien av relasjonene og vennskapet som knyttes i en slik gruppe.  Gjennom DameEtagen har de funnet en form hvor de kan ivareta både vennskap og sanggleden sammen videre. Dette er en energi som merkes!

Med seg har de Lasse Guldbrandsen, en meget dyktig og allsidig pianist.