MENU

Eivør

lørdag 9. mars
Dørene åpner: 20:00
Pris: 270,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


Eivør går på klokken 21:00

Eivør skrev og ga ut sitt første album som 16-åring og brukte de neste årene på å spille på folkfestivaler, jazzfestivaler og rockefestivaler. Som musiker er Eivør allsidig som bare det. Hun har mørke dype sanger om tåke på Færøyene og lettere låter om kjærlighet, som alle er er pakket inn i trommer, synther, gitarer og ikke minst Eivørs fortryllende stemme.

Etter 2 år på landeveien, utsolgte debutkonserter i Storbritannia, store show i USA og flere konserter enn noen gang i Sverige, har Eivør nådd sitt neste studioalbum. Først skal hun skrive og spille inn soundtracket til BBC/Netflix-satsningen “Last Kingdom”. Hennes nye plate kommer ut i 2019.

Eivør er en vokalist, multi-instrumentalist og låtskriver med en stemme av sjelden skjønnhet og kraft.
Eivør blir kalt den færøyske Björk, og har av MOJO blitt sammenliknet med ingen ringere enn Kate Bush. Hun ble først kjent i Norge gjennom sitt samarbeid med Vamp, men hun står fjellstøtt på egne bein. Eivør har en rik musikalsk palett, som inkluderer jazz, country, folk, storband, klassisk og trip-hop. Hun har slått dette sammen og skapt sin helt egen versjon av fortryllende folktronica, med hypnotisk vokal.

Eivør jobber nå med nytt materiale, som skal følge opp «Bridges» og «Slør» fra 2015. Sistnevnte kom ut på ny med engelske tekster i fjor. Ikke overraskende passer musikken hennes også for tv, film og spill. Hun skrev filmmusikken til BBC-serien «The Last Kingdom» sammen med Ivor Novello og John Lunn («Downton Abbey»), og sang på låten som ble brukt på rulleteksten. Hun har også opptrådt på verdens største spill-event E3 i Los Angeles, og samarbeidet med Lucas Vidal er brukt i traileren for spillet «Metal Gear Survive».