MENU

Enslaved + supp: Tiebreaker

lørdag 10. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,- + avg
Billetter

Det er muligens misvisende å kalle Enslaved for en institusjon innen norsk metal, all den tid begrepet i kulturell sammenheng bærer med seg en forestilling om at noe er satt og gjerne har sine mest kreative år bak seg. Enslaved har aldri hvilt på en vinnerformel og har alltid hatt det som forsett å utfordre både seg selv og lytteren når de har skrevet ny musikk. Men om man skal oppsummere norsk metal-historie og dens internasjonale appell, er det ingen tvil om at Enslaved spiller en avgjørende rolle både som sjangerspydspiss og brobygger de siste 20 årene.
Bandet er iaktuelle med sin trettende plate, “In Times” (i salg fra 6. mars), og nok en gang har femmerbanden lagt seg i selen for å utfordre konvensjonene. Det er monumentalt, melodiøst, hardt, intrikat og fengende om hverandre. De progressive elementene er med andre ord godt i varetatt, samtidig som bandet får vist frem både nye og gamle sider ved seg selv. 
Låten “Thurisaz Dreaming” kan allerede høres på diverse strømmetjenester og forteller med all tydelighet at Enslaved er et band å regne med, snart 24 år ut i karrieren. 

Om du i tillegg plukker med deg “In Times” når den er i platehyllene og nettbutikkene, burde du være godt rustet for en heftig sansebombardement.