Saturday 22 April

Exploding Head Syndrome + White Urine + Enslave the Zombie// Kongsberg Rock- og Metallklubb

Dørene åpner: 20:00

Pris: Ordinær 220;- / Student 120;-

Kongsberg Rock og Metall klubb presenterer Exploding Head Syndrome og White Urine. 

White Urine er et side prosjekt med Kristopher Schau og Stefan Høglin fra the Dogs.
Vi i White Urine er ikke tighte. Vi er heller ikke så opptatt av stash eller utstyr. I tillegg så har vi ikke giddi å få tak i en stemmeboks, så om det er dritviktig for deg at ting spilles i en eller annen bokstav så er nok ikke dette noe for deg. Og hvis du er en sånn som liker musikken din «interessant» synes vi DEFINITIVT du burde holde deg hjemme. White Urine er først og fremst for oss. Stefan og Kristopher. Alle band har en peak rundt tredje øving i karrieren. Der er det gøyest. Det er der vi vil være.

Exploding Head Syndrome har vært et band i hele 13 år og slipper sin neste fullengder, Victims, 24. februar. Dette feires med en rekke konserter i Norge og Europa, inkludert en tur til Energimølla og et nytt besøk til Slovenia for punkens samlingsfestival, Punk Rock Holiday. Bandets mikser sammen hardcore, punk og rock og gjør konsertene til en energisk og aggressiv forestilling det er vanskelig å stå stille til.

To smakebiter fra Victims ligger allerede ute der du hører musikk, Beautiful Day (med Kristopher Schau på gjestevokal) og Unspoken. 

Enslave the Zombie
Albert Baker og hans Enslave the Zombie kommer tilbake på Energimølla etter en storveis konsert i forbindelse med Energimølla 20 år.