MENU

Fay Wildhagen + supp: Vårin

fredag 12. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,- ink.avg.

Se Facebook arrangement


Fay Wildhagen kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015.  Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. Blant annet var hun ute på en support-turné med Mew.

Fredag 21. september kommer det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet har fått utfolde seg på ny, og «Borders» både låter og føles som Fay, men det er likevel annerledes enn kritikerroste «Snow». På by:Larm leverte hun smakebiter til stor begeistring fra fans og presse, og til høsten får flere byer muligheten til å oppleve Fay og hennes nye band live.

Utgivelsen feires nemlig med påfølgende turné, og det nye livebandet består av stjernelaget Kristoffer Lo (blås og gitarer), Jonas Barsten (trommer), Andreas Rødland Haga (bass), og Eirik Kiil Saga (keyboards). Det er bare å glede seg! 

Du kan forhåndsbestille albumet her: https://FayWildhagen.lnk.to/Borders_pre-order

 

 

 

Vårins debutalbum «Even if I started seeing rainbows» ble lansert 1. juni.

 

«Jeg håper at folk som har det tøft vil føle at de ikke står alene når de lytter til min musikk, og  selv om ikke regnbuen kan ses akkurat nå, så kommer det også lysere dager»

 

”Pull Me Up” var låta som startet 2018. Og VÅRIN ble tatt godt imot, og trukket opp til 4. plass på «Norway Viral 50» lista samtidig som radio, presse og flere hundre spillelister trykket denne nære og vakre låta til sitt bryst.

VÅRIN er en vokalist og låtskriver fra Hokksund i Buskerud. Hun er ei modig jente, med flere tunge  opplevelser bak seg som. Dette gir en dybde og farge til musikken som er uvanlig å finne blant så unge artister. Personlige hendelser i ung alder relatert til alvorlige og dramatiske helsesituasjoner har siden 14-års alderen preget VÅRIN sterkt. Mørke tanker om eget liv skaper grobunn for sterke personlige tekster som treffer mange hardt og rett i hjertet. VÅRIN formidler også styrke og modenhet basert på hvordan hun har taklet og fortsatt takler sine opplevelser.

«Når jeg setter meg ned ved Rhodes pianoet, så er det de innerste og mørkeste tankene og følelsene som kommer ut som musikk» sier VÅRIN. Hun har taklet livets mer brutale sider både i sitt eget liv, men også i det å oppleve nære som går bort i ung alder. «Hos meg ligger det alltid melankoli og mørke i klangbunnen. I dag føles det som det aldri kommer til å forsvinne. Men jeg er glad for å kunne bruke tekst og musikk til å bearbeide mine egne følelser samtidig som jeg vet at det betyr noe for mange andre også. Når publikum blir berørt og kanskje rørt, så føles det ekstra godt at jeg kan støtte andre som har det vanskelig, kanskje jeg kan inspirere til å holde ut og kanskje bidra til at flere leter etter regnbuen»

VÅRIN er selv inspirert av artister som Ane Brun, Norah Jones, Radka Toneff, Edith Piaf. Hun er flasket opp på alt annet enn liste-pop og hun tegner et spennende musikalsk landskap som er vanskelig å sette i bås.