MENU

Folkemusikkpøbb med Østerlide + åpen scene

fredag 19. november
Dørene åpner: 19:00
Pris: 150,-


Dørene åpner: 19:00

Konsertstart: 20:00

Åpen scene etter konserten!

Det er mange år siden det har vært arrangert Folkemusikkpøbb på EnergiMølla, derfor gleder vi oss til å invitere dere til nettopp det! 

Dagen er fredag 19. november, i nær forbindelse med Buskerudkappleiken som arrangeres dagen etter. 

Etter konserten er det åpen scene!

Østerlide

Liv Ulvik (f.1979) er etablert som en av landets ledende folkesangere. Hun er kjent fra bl.a. Eplemøya Songlag, Al Andaluz og samarbeid med en lang rekke av landets ledende musikere innenfor et bredt spekter av sjangere. I 2017 gav hun ut soloplaten INN VADE under eget navn.

Andreas Haddeland (f.1977) har ledet egen jazztrio gjennom to plateutgivelser («Tilhørighet» 2014 og «Nyskudd» 2019), Han spiller også med Line & the Lions og har spilt i bandet til Ulla Pirttijärvi i en årrekke. Han har satt spor etter seg som pedagog med Rytmisk gitarbok, og som konsertarrangør i Nesodden jazzklubb.

Ulrik Ibsen Thorsrud (f.1976) har en lang merittliste og diskografi med bandene Parallax, Sphinx, Hytta, Al Andaluz og Andreas Haddeland Trio. Foruten skolekonsertproduksjonene «Lyden av Munch» og «Lydrommet», har han vært involvert i en rekke samarbeid og prosjekter i skjæringspunktet mellom jazz og ny musikk.

 

Arrangører: Kongsberg spel- og dansarlag og EnergiMølla