MENU

Førjulsmetall: Perfect NME med venner

lørdag 19. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,- + avg
Billetter

  

Med elementer av Thrash og tradisjonell metall, men samtidig godt plantet i en moderne metall tilnærming og lyd, definerer PERFECT NME sin egen merkevare av riff-drevet metall.

Lydbildet spenner fra intens til melodisk, fra in-your-face beats til store refrenger, og leverer en bred metall opplevelse. 

Deres første EP fanger essensen av deres musikalske budskap, og høstet gode kritikker. PERFECT NME har spilt en rekke godt mottatte konserter i 2014 og 2015 og er kjent for å gi fullt live.

 

Grunnlagt i 2012 av tidligere medlemmer av Forbidden Forest og Rage in Eden er bandet;

 

Colin Emery – Vokal

Eirik Jønnum Grimnes – Gitar

Terje Graven – Gitar

Ronny Syvertsen – Bass

Robert Helgevold – Trommer

 

Drivkraften fra begynnelsen var å skape musikk som gjenspeiler medlemmenes ulike musikalske innflytelser og røtter og forme det til et nytt type monster. Planen er å gi ut sin første fullengder i løpet av 2015.

Oppkjøringen til CD’en er en rekke EP-er, som hver inneholder sanger som vil bli inkludert på albumet, og som hver representerer et underliggende tema. Den første EP’en, den selvtitulerte “PERFECT NME”, inkluderer en spesiell gjesteopptreden av Bjørn “Speed” Strid fra Soilwork på sangen “Legion”. Bandet er i disse dager i full gang med innspilling av EP nr 2, og gleder seg til å presenter det nye materialet live.

Bandet planlegger å følge opp sine utgivelser med konserter og planlegger også noen mini -turneer som support.

 

www.perfectnme.com

https://www.facebook.com/perfectnme

https://soundcloud.com/perfect-nme