MENU

Freaky Oscar + supp: Voodoo Fire!

lørdag 22. april
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,- + avg
Billetter
Se Facebook arrangement


Freaky Oscar er et Oslobasert rockeband. Freaky Oscar selv lager låter, synger og spiller gitar, og har fått med seg en nydelig gjeng fra rocke-Oslo. Freaky Oscar følger i fotsporene til fredsrockerne fra 60 og 70 tallet, blandet med litt “New Wave” og “No Depression”, så har man soundet bandet arbeider med på lokalet på Hausmania.
Freaky Oscar slipper sin første plate 21/4 2017. Den heter “Constant liberation”, og kommer digitalt, på CD, og på LP. Albumet er spilt inn med Freaky Oscar på alle strengeinstrumenter og vokal. Lars Toverud spiller trommer. Lars har også mikset albumet.
I live-bandet til Freaky Oscar spiller Kenneth Andersen trommer, Einar Stokke Fadnes er med på tangenter, Per Christian Holm spiller gitar og Øystein Hobber spiller bass.Tre singler, “That`s how crazy it got”, “Something better for me” og Ghandi said (better to hit), fra det kommende albumet, finnes allerede der ute!!! Sjekk ut Freaky Oscar da vel!

VOODOO FIRE!

Voodoo Fire! er en ny kvartett fra Kongsbergs dype skoger. Musikalsk henter de inspirasjon fra 70-tallets blues- og garasjerock ispedd doser av psykedelia.

Lars Ljosland, låtskriver, gitarist og vokalist sier dette om hvordan bandet ble til: «Voodoo Fire! ble egentlig til ved en tilfeldighet over en øl under jazzfestivalen. Ingen av medlemmene kjente hverandre spesielt godt fra før, men felles interesse for rock og felles kjente brakte oss sammen. Livet formes av en rekke tilfeldigheter. Noen ganger til det bedre, andre ganger til det verre. Og av og til fører tilfeldighetene til band som Voodoo Fire!»

Bandet består av Kenneth Bæver Bjerke på trommer (også hørt i As the Tired Trains Cross Europe og Crawling Duck Johnsen), Erik Matias Solis på bass (tidligere hørt i Warp Riders), Stefan Höglin på tangenter (Höglin Baker, Euroboys) og Lars Ljosland på gitar og vokal (tidligere hørt i The Stools, p.i.k.e og Thrush).
16992031_10154164458887102_5172001191803540529_o