MENU

Grand Cafe + supp: Addicted

fredag 8. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,-


Grand Cafe + supp: Addicted

Grand Café er endelig klar med den etterlengtede andre skiva Elm Tree Gardens. Grand Café slapp første smakebit fra det 3 år lange studio oppholdet i Epén Million Miles Away(2011) til sterke femmere I Norge såvel som I Tyskland og England. Grand Café har i lang tid vært kjent for å være et særdeles godt live band, og har I en årrekke turnert Norges land på kryss og tvers. Når nå Elm Tree Gardens foreligger, er det et ganske revitalisert band vi møter I Grand Café. 

Bandet har et stort fokus på sterke låter og bevegende tekster, og vil med dette nå ut til et bredere publikum enn tidligere. Grand Café tar lytteren med inn I sitt eget univers på Elm Tree Gardens, musikalsk så vel som tekst messig. Musikalsk er låtene mørke og frembringer stemningen I tekstene. Tekstene omhandler temeaer vi alle kjenner, med sterke skildringer om det å miste sine nære. Christer Krogh skrev over 60 låter til denne utgivelsen, og det er etter nøye utplukking vi finner disse 11 som utgjør Elm Tree Gardens. Grand Café I lag med produsent Lars Voldsdal, ville virkelig skape et nytt uttrykk for bandet, og strippet låtene og bandet helt ned til bunn, for så å bygge et band og et uttrykk som få vil kunne motstå. 

Platen har blitt til over tid I Velvet Recording, og låtene er spilt inn på alle mulige måter for hele tiden å jakte det som tjener låten best. Elm Tree Gardens er preget av den Amerikanske folk tradisjonen med en noe forvridd innpakning. Låtene er avkledde og dempede, så vel som store og rungende. Lars Voldsdal har produsert og mikset platen I sin helhet, mens Dave Collins har mastret I Los Angeles, noe som gir oss dette varme, deilige soundet som er Elm Tree Gardens!

Når nå Grand Café slapp videoen til første single fra platen i Million Miles Away, hadde den godt over 60.000 visninger på Youtube på under 3 dager. Medvirkende på platen er Martin Hagfors på tekster, Lars Voldsdal på gitar og perkusjon, Lise Voldsdal på stryk, og Cava på kor.

 

Dørene åpner 20:00

Spilletider: 
Addicted: 21:30
Grand Café: 22:30

Bilettpris: 200,-

https://www.facebook.com/events/186491264872428