MENU

Jazzkafé: Gypsy Mind

lørdag 24. november
Dørene åpner: 13:00
Pris: Gratis


Dørene åpner: 13.00
Arrangør: JazzEvidence

Gypsy mind er et band som startet med inspirasjon fra stringswing – musikken og da spes. beundring av den store Django Reinhardt.Bandet har etterhvert utviklet sin egen stil med mye egenkomponert materiale og bruker klarinett i stedet for kontrabass, som både komp og melodiinstrument.

Gypsy mind byr på fartsfylt, spennende,  melankolsk og særpreget musikk!

Gitar: 

– Magnus J. Grimnes, jazzstipend prisvinner fra 2011, studerer jazzgitar på Norgesmusikkhøgskole og har vært aktiv i Kongsbergs musikkliv i mange år. Driver også en duo sammen med sangeren Gro-Marthe Dickson.

 – Anders Nilsson, utdannet klassisk gitarist fra Musikkonservatoriet i Oslo og Welsch college of music and drama. Aktiv i Kongsberg gitartrio og med duoen Toneslepe. Underviser på kulturskolen og musikklinjen i Kongsberg.

Fiolin:

Lars Henrik Skramstad, spilt alt fra tango til mer klassisk repertoar. Har vært aktiv i Kongsberg symfoni orkester og Kongsberg kammerorkester i en årrekke.

Klarinett:

 Ulf Kittelsen, har sin utdannelse fra Barrat-dues musikkinstitutt. Var medlem i Norges nasjonale ungdomskorps i mange år. Har hatt en rekke solistoppgaver. Underviser i kulturskoler og på St.Halvards musikklinje.