MENU

Honningbarna & Razika: supp: Captain Kill (NB: fri aldersgrense)

onsdag 8. april
Dørene åpner: 19:00
Pris: 200,- + avg
Billetter

Razika og Honningbarna legger ut på felles norgesturné! Begge band er aktuelle med album tidlig i 2015 og vil feire dette med en turné hvor flere av konsertene er med fri aldersgrense. 

Idéen til turnéen kom da bandene spilte sammen på Love & Peace-festivalen på Cuba sist vinter. Bandene er store fans av hverandre og uttrykker enorm glede over å kunne offentliggjøre denne turneen.

Razika og Honningbarna er to unike band i den norske musikkscenen og har fra hver sin kant av landet gjort seg bemerket de siste fem årene. Razika har blitt kjent for sin skapop med hits som «Vondt i Hjertet», «Oslo» og «Syndere i Sommersol». Honningbarna på sin side spiller punkrock og kan vel sies å være en av Norges mest energiske liveband. Honningbarna har en rekke hits i sin katalog, som «Fuck kunst (dans dans)», «Fri Palestina» og «Borgerskapets utakknemlige sønner».

Fellesnevneren for bandene er den spesielle kommunikasjonen og fellesskapet med publikum. Begge har bygget opp en stor fanskare som spenner fra små barn til godt voksne, og de er definitivt blant de bandene som spiller flest fri aldersgrense-konserter i Norge.

Razika slipper nytt album 26. januar og Honningbarna følger på 4 dager etterpå, 30. januar. Vi gleder oss stort til denne garantert energiske kvelden 08 April!

honningbarna.no
facebook.com/honningbarna

.no
facebook.com/pages/Razika

 

Support: 
“Captain Kill er et rockeband fra hønefoss som sjangermessig sett befinner de seg ett sted innenfor rock og hardrock. De er inspirert av Motorpsycho, med touch av Queens of the Stone Age, og hint av Zappa. Dette er et band som alle i både over- og undergrunnen av norges musikkbransje og musikkelskere burde få med seg!

De startet som en bass&trommeduo, men I 2015 har bandet tatt et nytt format. Med nylig rekruterte gitarist Reidar Håndstad er de klare for å vise et enda hardere, og mer energisk liveshow.”