MENU

House Saturday: Tynn & Ströken vs Phonk & House

lørdag 31. mai
Dørene åpner: 22:00
Pris: 100,-
Billetter

House Saturday er tilbake! 

Det er nå 4 år siden Tynn & Strøken sist spilte på Mølla. Denne gangen tar de også med seg sine gode venner Phonk & House fra Oslo!

Det blir 2 DJ teams, 4 DJ’s og et spektakulert lys og lasershow. Say no more. Alle vi 4 lover å levere dere en perfekt start på sommeren. Alt i alt en heidundandrenes fest med flotte folk! Vi har også valgt å legge arrangementet på Mølla denne gangen så de under 20 også kan ta glede i festlighetene.

ID: 18
CC: 100,-
Doors open @ 2200

Litt mere info om gutta:

Tynn & Ströken består av Eppi & Freddie FoXX som startet samarbeidet for ca 5 år siden og har hver for seg lang fartstid som DJ’s. Gutta er godt kjent her i byen etter utallige spillejobber og residency på flere av byens utesteder. De har også spilt rundtom i landet med flere av norges desidert største DJ’er og på fester arrangert av storheter som Ministry of Sound og Hed Kandi. Gutta er kjent for å levere tighte og funky DJ-set som løfter stemningen i taket. De har et høyt energinivå som lett smitter over på publikum. Få DJ’er rocker og danser like mye bak miksepulten som disse gutta.

Guttene bak ‘Phonk & House’ startet samarbeidet i 2007, og har over tid utviklet en særdeles hardslående prog.- og electro- house sound som har gitt de topp- plasseringer både i house- charts og lister innen den kommersielle verden, kan bl.a. nevne plasseringer på den norske VG- LISTA og invitasjon til US GRAMMY’S. Når denne duo’en og stilene kommer sammen er resultatet ett stappfullt dansegulv, pumpende electro-rytmer og en puls i triple sifre. Med sin lange erfaring leverer de alltid 110%, enten det er for 10 eller 10.000 personer.

Duo’en er signert til det prestisjetunge selskapet ‘Above Management’ og har for tiden mange jern i ilden. De slapp nå nylig ut en godbit ‘Rogue’ som bl.a. nå nylig ble snurret i Lt. Wee sitt radioshow på NRK mP3, og gutta jobber forøyeblikket med nye spennende prosjekter som de garantert gir en smakebit av på eventene fremover.

Mere info finner du her: 
http://www.phonkandhouse.com/
http://www.facebook.com/phonkandhouse
http://soundcloud.com/phonkandhouse
http://twitter.com/phonkandhouse
Booking: anders@abovemanagement.com

En stor takk til Energimølla og Kongsberg Lyd & Lys som gjør denne kvelden mulig.

-Tynn & Ströken