MENU

Hvitmalt Gjerde

torsdag 20. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 150,-
Billetter

Konsertstart kl: 21:00

Uendelige mengder feelgood i hvert eneste surfete riff, og et band som er like kreativt som det er produktivt.

 Alt kunne egentlig gått til helvete for Hvitmalt Gjerde. Mengden hype dette bandet fikk lenge før debutalbumet så dagens lys er sjeldent sunt for noen, men da det selvtitulerte debutalbumet kom sommeren 2013 var all tvil for lengst feid bort. Det viste seg at bergensk surfrock faktisk har en naturlig plass i musikklandskapet.

 Tiden siden den gang har langt fra stått stille. To bandmedlemmer er ute, og én er kommet inn. Den nåværende trioen – Johannes Fjeldstad, Sturla Ulvenes Kverneng og Håvard Bakke – har via en kombinasjon av Ocean Sound Studio på Giske og Abbey Road Studios i London fått på plass det enkle andrealbumet, «Ville Venner». To Spellemanns-nominasjoner ble det på første forsøk, og det er bare et spørsmål om tid før dette bandet tar med seg sin første hjem.

 Det er få band forunt å tilegne seg en såpass særegent sound som det Hvitmalt Gjerde har gjort – og det i veldig ung alder. De har allerede noen riff på samvittigheten som har skrevet seg rett inn i norsk rockehistorie, og de får det til å høres ut som det enkleste i hele verden. Og da har vi ikke en gang nevnt hvordan denne gjengen er på scenen, for det er et absolutt must å få med seg for alle.

 Hvitmalt Gjerde er så gøy at det nesten føles ulovlig. Så skranglete at det burde ikke gått an å være så tilgjengelig samtidig. Og dette er bare begynnelsen av historien om Hvitmalt Gjerde, en historie som kommer til å fortsette ut i evigheten.

 Albumet Ville Venner slippes 22. august, og inneholder 2 låter fra spillefilmen “Beatles”, basert på Lars Saabye Christensens suksessroman med samme navn. Der spiller også bandet rollene som seg selv under alter egoet «The Snowflakes».

………………………………

Opptreden på God Morgen Norge: http://www.tv2.no/v/839430/ Opptreden på årets Amandashow: http://www.tv2.no/v/836519/ www.mynewsdesk.com/no/wmgno/pressreleases/hvitmalt-gjerde-ber-om-et-kyss-til

www.facebook.com/hvitmaltgjerde

www.soundcloud.com/hvitmalt-gjerde

www.hvitmaltgjerde.no