MENU

Ida Jenshus + Torgeir Waldemar

torsdag 14. mars
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200/ 250,-
Billetter

Dørene åpner: 20.00 
Konsertstart: 20.30
Pris: 200 / 250 – Kjøp billetter her:  http://www.billettservice.no/event/ida-jenshus-billetter/386139
Billetter er også i salg i døra.

Aldersgrense: 18 år (Vergeordning for publikum under 18 år. Verge må være fylt 25 år og kan ha med seg to personer under 18 år. Vergen og personer under 18 år kan ikke være alkoholpåvirket.)
Arangør: EnergiMølla

Det knyttes store forventninger til Ida Jenshus` tredje album som kom i oktober. Første singel fra plata, “Someone To Love”, ble i sommer A-listet på NRK P1 og den bærer bud om en artist som har vokst mye siden sist. Mer utstrakt bruk av elektriske gitarer og tangenter, og store, åpne lydlandskaper er stikkord som kan brukes for å beskrive forsmaken vi har fått på den kommende plata. Albumet er produsert av Kåre Vesterheim som blant annet har produsert artister som Marit Larsen og Odd Nordstoga.

 25 år gamle Ida Jenshus fra Steinkjer har allerede rukket å vinne Spellemannpris for begge sine foregående plater, og ifjor ble hun også belønnet med Bendiksenprisen, som er artistenes egen pris. For andrealbumet “No Guarantees” utgitt i 2010 trillet Aftenposten terningkast 6 og skrev at “Ida Jenshus løfter norsk country til et nytt nivå. Selv med en særnorsk vri er ”No Guarantees” en plate av internasjonalt kaliber.”

 Ida Jenshus er en allsidig artist som treffer bredt – I fjor sommer toppet Ida plakaten på de store countryfestivalene, samtidig som hun også gjestet festivaler som Øya og Norwegian Wood hvor hun delte scene med The Eagles! 

 http://youtu.be/qb6c3iyvXVk

http://youtu.be/6bjXP6oAzbs

Support: Torgeir Waldemar

Torgeir Waldemar er et hittil nokså ukjent navn for mange, men dette er i ferd med å forandre seg. Født i 1974 i “de mørke skogene utenfor Tønsberg” har Torgeir Waldemar vokst opp til å bli en av mange genierklært artist, med musikk et sted i grenselandet mellom folk, country, blues, og med sterke røtter i singer/songwriter tradisjonen. Med et nakent, åpent og intenst ekte uttrykk treffer musikken deg rett i sjelen, og det er umulig ikke å spisse ørene og følge oppmerksomt med når man hører Torgeir Waldermars musikk. Hvor mange artister kan vel skryte av at de skal ha fått Kristopher Schau til å gråte? Men også live imponerer han, og har i tillegg til opptredener på blant annet Lydverket, endt opp på årslister over beste konserter. Torgeir Waldemar har EP-en Take Me Home ute nå, med tre vakre, organiske og dønn ærlige låter som lover godt for fremtidige utgivelser.