MENU

John Olav Nilsen & Gjengen – ordinær

fredag 16. november
Dørene åpner: 21:00
Pris: 250


Dørene åpner: 21.00
Konsert starter: 22.00
Aldersgrense: 18 år (Vergeordning – De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år. Kontakt oss for mer informasjon)
Arrangør: EnergiMølla

Gatepopmusikantene fra Loddefjord seiler mot et nytt kapittel. I slutten av september, når mørket senker seg, kommer Den eneste veien ut. Første singel, ”Eurosport”, er en tung, seks minutters lang affære. – En sang om når jakten på frihet blir ditt fengsel, sier John Olav. Den kommende platen beskrives som både vakker og forstyrrende.

Gjengen tok landet med storm da de slapp debutalbumet sitt For sant til å være godt i 2009. En samlet musikkpresse applauderte og strødde om seg med toppkarakterer, og platen ble senere kåret til årets beste norske album av blant andre Dagbladet, Lydverket og Aftenposten. Noen hundre konserter og en spellemannpris senere, kom andrealbumet Det nærmeste du kommer ut i 2011, som debuterte på førsteplass på VG-listen.
Den eneste veien ut er spilt inn i Duper studio i Bergen, med produsent Yngve Sætre. Noen få dager etter plateslipp setter turnéen i gang, den starter i Bergen 11.oktober.
”Med Eurosport tegner John Olav Nilsen et oppgitt bilde av tapt uskyld og å ikke se noen vei tilbake, med sedvanlig språklig og fortellermessig eleganse.” – Dagbladet