MENU

Jonas Alaska

lørdag 12. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,-


Det er snart to år siden unge Alaska dukket opp fra tilsynelatende ingenting, og etablerte en solid artistkarriere i rekordfart. Nå er oppfølgeralbumet under oppseiling, og første smakebit slippes i form av singelen “I Saw You Kid” i januar neste år.

Debutalbumet “Jonas Alaska” ble strålende mottatt av anmeldere og publikum, solgte til gull (15 000 eks) og ble nominert til hele tre Spellemannpriser. Som seg hør og bør fikk Jonas prisen for Årets nykommer i 2011. Siden den gang har Alaska turnert Norge på kryss og tvers, og opparbeidet seg en solid fanskare.

Det nye albumet, som ventes i mars, er spilt inn med selveste Kjartan Kristiansen (Dumdum Boys, Stein Torlef Bjella) som produsent, i hans sommerhus i de svenske skoger.

“Denne platen har det vært et sant svir å lage. Hvor ofte får man henge ute i skogen sammen med slike herlige mennesker og spille inn nydelige sanger?  Og Jonas, han er noe for seg selv. Man hører ofte om flinke folk… Jonas er ikke flink, han er jævlig god…” uttaler Kjartan Kristiansen