MENU

Kalandra

lørdag 5. desember
Dørene åpner: 20:00
Pris: 290,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


**Obs, begrenset kapasitet grunnet covid-19**

Kalandra er et alternativt Nordisk pop rock band ledet av tre musikere med en delt lidenskap for det særegne. Sammen vever de forlokkende vokalmelodier inn i et rått og frigjørende lydbilde.

 

2019 var et begivenhetsrikt år for bandet. Fra å ramle inn på filmsettet til HBO Nordic serien ‘Beforeginers’, til å komponere to verk for serien, gav de også ut singelen ‘The Waiting Game’ med tilhørende musikkvideo spilt inn i røft snøvær tusen meter over havet.   

 

Deres cover av ‘Helvegen’ av Wardruna har generert over en million visninger på YouTube, og i Desember 2019 dro bandet på Norgesturné som support for Seigmen.

 

Koronavirus-pandemien satte muligens en kjepper i hjulene på konsertfronten denne sommeren, men bandet rakk akkurat å fylle et stappfullt BLÅ den 5. Mars i år. Tiden de fikk etterpå har blitt brukt godt til å ferdigstille ny musikk. Etter omtrent et tiår med «balansering av steiner» som bandmedlemmer, ser 2020 ut til å bli året vi endelig kan høste fruktene av deres arbeid med et debutalbum rett rundt hjørnet.