MENU

Kåre comes to town (og tar med seg Comet Kid)

lørdag 26. april
Dørene åpner: 21:00
Pris: Gratis inngang


Hva skjer når man slår sammen Kongsbergs koseligste café og konsertlokale? (vi stod ikke først i køen når sjenanse ble delt ut)
Noen av oss har nemlig snakket sammen. 

Kåre Maloney`s har etablert et konsept som fokuserer på glade folk, god musikk, demokratiske drinker og mystiske mooves. «Cocktail nights» har blitt en kjempesuksè!
Mølla på sin side har trålt land og strand etter unike talenter og setter opp den ene konserten etter den andre. Vel, nå er det på tide å forene krefter!

Kvelden starter på Kåre Maloney`s kl. 21:00 med konseptet «Cocktail Nights». Her blir det dansing, mystiske mooves og demokratiske drinker. Men det stopper ikke her. Overhodet ikke.
For vi har invitert Kongsberg-vennene Comet Kid. Comet Kid som er aktuelle for både Øyafestivalen, Slottsfjellfestivalen og X-antall andre festivaler. Og som sørget for 100 meter kø og utsolgte venuer når de spilte på by:larm. 
Akkurat når Comet Kid begynner å spille på Kåre forblir en godt bevart hemmelighet, men vår egen Marius Koren sørger for upåklagelig ventemusikk. Kåre-sjefen selv sørger for noe godt i glasset. 

Men…wait for it! 23:00 tar vi med oss HELE festen ned til Mølla. Bandet blir med. DJèn blir med. Bartenderen blir med. Innehaveren blir med. Barmenyen blir med. Cocktail-glassene blir med. Barprisene blir med. Og DU blir med. 
Vi går samlet ned i tog, og her venter DJ Koren som allerede har fyrt opp anlegget. Litt større dansegulv enn på Kåre, men akkurat like god stemning som byens mest sjarmerende cafè. Og toppen av kransekaken, prikken over i`en: Mølla stiller med pølser og Kåre stiller med hjemmelaget potetstappe. Gode folk av Kongsberg, foren eder! 🙂