MENU
Bilde av Karin Park og Årabrot

Karin Park & Årabrot

fredag 20. mars
Dørene åpner: 20:00
Pris: 280,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


Karin Park & Årabrot, den nye Scandi-gothens Lou Reed & Nico. Når de møttes var Karin modell for Swarovski og DJ for Donna Karen – når hun ikke skrev pophits eller gikk på catwalken i London. Kjetil hadde på sin kant i en årrekke skreket seg gjennom Europas post-punk-undergrund; faktisk hadde han skreket så hardt at han til slutt punkterte en lunge kun ved hjelp av egen stemmekraft.

Når de så møttes en kveld i Bergen, sørget de for å skåle i en tilstrekkelig mengde Jägermeister-shots. Nok shots til at det videre hendelsesforløpet er tapt for ettertiden – og en uventet kjærlighetshistorie fikk sin begynnelse.

 

Skepsisen var stor: Karin Park, fra en kristen familie med Carola og Whitney Houston som barndommens idealer. Kjetil Nernes, Kurt Cobain-disippel som startet sin gitar-karriere etter å ha bli kjørt hjem per trillebår i knallfylla med påfølgende halvårs husarrest. Hvordan få disse to universene til å harmonere? -Det viste seg at de hadde mer til felles enn de selv var klar over, og det oppsto magi når de begynte å lage musikk sammen.

 

Karin har nå vært medlem av Årabrot gjennom flere album, og de har turnert verden rundt sammen. Dette er likevel første gang de gjør en split-turné, med begges band side om side – og selv om Kjetil fortsatt er mer inspirert av folk som brenner kirker enn folk som etablerer dem, presenterer de nå sammen: CHURCH OF IMAGINATION Tour