MENU

Kongsberg Band Gjennom Tidene

lørdag 18. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 300,-/500,-(festivalpass)
Billetter

Husbandcafè fra 12:00 – 15:00

Ellers åpner dørene: 20.00 

Konsert starter: 21.00

Om arrangementet
Det er med stolthet vi kan presentere en litt spesiel “husband-cafe” på lørdag formiddag. Det er KBGT som har utfordret Kongsbergindustrien til å stille opp med sine band. Her kan vi love at teknologene vil avsløre sine skjulte talenter. Hva de spiller forblir en hemmelighet fram til denne lørdag formiddag. Men bare de 5 band-navnene vil skape nysgjerrighet. Her kan nevnes:  Joint Strike Rockers,  MissileZone,  KaramBand,  Dr Stavrums Orkester og  K-Orchestra & The Willing Sisters. Dette arrangementet har fri entre´

Lørdag 18 oktober er kvelden som stort sett viet den mer «satte» garde av band og musikere. Hele 8 band skal spille. Noen av banda har eksistert fra slutten/begynnelsen av 60-/70-tallet. Enkelte av banda har hatt re-unions flere ganger opp igjennom årene, og enkelte bedyrer at det har vært KBGT-arrangementet som har ført til at de har samlet seg og begynt og spille igjen.  Tidligere har denne kvelden blitt kalt for «god-band kvelden», men begrepet «rynkerockere» er vel det som folk husker best og som populært brukes. Denne kvelden blir også veldig variert. Alt fra Tribute band, Blues, Rock, Soul, Allmann Brothers, ZZ top osv blir presentert. La oss kort presentere banda:

 

“Soulbandet”:

Et sammensatt band som spiller klassisk soul musikk

 

Gæsolin:

Spiller dansk rock’n roll, God gammel dansk Gasolin.

 

Bluespulver:

Spiller blues- og soul-musikk

 

Olavs Menn (Tidligere Blue Balls Blues Band):

Spiller blues rock i sjanger Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers osv…

 

The Mule Company:

Spiller 70 talls Bluesrock inspirert av Allmann Brothers band, Free, Bad Company, ZZ top , Rory Gallagher osv.

 

Sats & Lungemos:

Spiller melodiøs rock som gjerne veksler mellom harde og rolige partier. Inspirert av progrock fra 70-tallet, men også av dagens artister i progsjangeren. Komponerer all musikk selv. Flere av låtene inneholder riff som ble laget på 70-tallet.

 

Giant Steps:

Spiller progrock (Procol Harum, Blind Faith, Focus…)Folkrock(Merit Hemingson, Jan Johanson)Blues og jazz innslag.Har også eget stoff.

 

ATTS – A Tribute To Stones:

Rolling Stones Tribute Band, 50 år med udødelig Rolling Stones-låter.