MENU

Kongsberg Jazzfestival:CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES

torsdag 4. juli
Dørene åpner: 23:30
Pris: 450,-
Billetter
Se Facebook arrangement


Konsertstart: 23:59
Han regnes som hjernen i det populære musikerkollektivet Snarky Puppy, men Cory Henry har også spilt med artister som P. Diddy, Bruce Springsteen, The Roots og Yolanda Adams, for å nevne noen – og det var faktisk livet på turne som gjorde at hans nyeste prosjekt The Funk Apostles i det hele tatt ble til. Prosjektet består av musikere som Henry har møtt på turneer gjennom årene – nærmere bestemt fem av verdens mest kredible musikere, håndplukket for å bringe sine musikalske konsepter til livs.
 
Cory Henry startet sin karriere i kirken omringet av toner fra kirkeorgel og gospelsang. Med tre Grammy Awards har den prisvinnende keyboardisten musikalske røtter i gospel, jazz og soul. Noe som røper hans valg av instrument: Hammond B3. Bare navnet på det legendariske orgelet kan få musikkelskere til å krølle seg i glede.

Cory Henry er ingenting annet enn en fremragende solistog stødig kompmusiker, som virkelig kan å drive et band fremover. Sammen med The Funk Apostles mikser de det beste av funk, soul og jazz og skapet et eget – rikt, fyldig og unikt lydbilde.

Cory Henry – Hammond B3, vokal 
Nicholas Semrad – keyboard 
Adam Agati – gitar 
TaRon Lockett – slagverk 
Sharay Reed – bass
Denise Stoudmire – vokal
Tiffany Stevenson – vokal