MENU

Kongsberg Krimfestival

lørdag 25. oktober
Dørene åpner: 11:30


 

12:00 Barneteater – SuperiOpera Crescendo og jakten på den magiske musikkeleksir
(Passer for barn mellom 5 og 12 år)

Intro ved Kristine Hjulstad

Romvesenet SuperiOpera Crescendo Diminuendo Quarto Terso Fermate Legato Cantabile den tredje kommer til jorden på leting etter en magisk musikkeliksir.
En intergalaktisk skurk har stjålet eliksiren til folket hennes, og nå er hun den siste av sitt folk som kan synge.
Sammen med Felionora og barna i publikum løser SuperiOpera mysteriet om den magiske musikkeliksir. For trenger man egentlig en eliksir for å synge? Bli med og løs mysteriet sammen med oss!
Medvirkende: Hildegunn Hovde, Gro Marie Svidal og Knut Sævik

 

19:00  – En kveld med Tønes & Tore Renberg
Billetter:
http://www.billettservice.no/event/tones–renberg-billetter/438587

 

 De ble født i 1972. Den ene på Haua i Sokndal, den andre på Madla utenfor Stavanger. I 2012 kom det definitive gjennombruddet til Tønes, med den kritikerroste doble spellemannsvinneren “Sån av Salve”. I 2013 kom Tore Renbergs bejublede bok, “Vi ses i morgen”, en grenseoverskridende spenningsroman som hentet maxiyatzy i seksere og salg til UK.

 Nå er de på veien med et overraskende show hvor musikken og litteraturen og improvisasjonen har like stor plass. Det er duket for en kveld helt utenom det vanlige når Tore og Tønes dukker opp.

 «Liveshow er og blir den beste underholdningen. Inderlig, stemningsfullt og personlig. Tore og Tønes er to motsatte personligheter hvor den ene bruker mange ord og den andre bruker få. Her er det mye varme og ufrivillig humor som publikum responderer umiddelbart på.
Dette var som å ta bort alle de kjipe og svake sidene ved TV formatet og beholde de beste. Jeg nøt at Tore og Tønes hadde så god tid, at de gjorde showet alene uten crew og kamerakraner, at publikum fikk respondere naturlig og uten regi. Ta fri fra streaming og nedlastning, ta turen ut, møt mennesker, møt Tore og Tønes live.”
-Janove Ottesen