MENU

Kunstkollektivet: Haukvik & Bratsbergengen

søndag 11. desember
Dørene åpner: 16:00
Pris: 100,- + avg

Se Facebook arrangement


Kunstkollektivet Haukvik & Bratbergsengen: Utstilling og konsert.

Et par kjappe meldinger og en liten ordveksling over en kaffe, så var kjemien på plass, og arbeidet med et mulig samarbeid i gang. Energimølla har en atmosfære og et interiør som kan kle både Auduns stemme og musikk, og Dags figurative keramikk-skulpturer. Ikke ofte at kunst og musikk går sammen til et kort stunt som dette. Desto mer spennende.

Audun Haukvik, musiker og låtskriver. Han har satt sammen ett nytt bandprosjekt bestående av sine faste musikere, Jo Henning Kåsin (Gitar), Bjørn Einar Hanstveit (Trommer) og Thomas Helgaseth(Bass), Bent Gjersvik(Lyd). I tillegg består nå bandet av en blåserekke på tre.
Helge Grind, Olav Tveitan og Thomas Flogstad. Bandet som til vanlig leverer hardtslående, levende musikk med et utgangspunkt fra bluesen, så vil det denne søndagen bli skikkelig trøkk . Med sju sterke musikere på scenen, kommer konserten til å bli en unik opplevelse.

Dag Bratbergsengen, keramikk-kunstner, bosatt i Notodden, har gjennom mange år jobbet seg opp til å bli en vel renommert kunstner. Med sin kjærlighet til faget og med sine uttrykksfulle skulpturer, vil utstillingen med skulptur, ord og bilder bli en integrert del av konserten.

Prosjektet kom i stand som en følge av et ønske om å vise frem en litt bredere kunstflate enn «kun» konsert eller utstilling. Kunst er et vidt begrep, og med mange aktører. Det være seg utøvende kunstnere, arrangører, lærere, og ikke minst profesjonelle og frivillige tilretteleggere som bruker masser av tid og ressurser med å bidra til at alle som ønsker det skal kunne se, lytte, føle og mene noe om kunst.
Det er også en appell til alle de som i sitt daglige virke underviser og deler sin kunnskap om kunst. Med tanke på dagens utfordring i forhold til trusselen med nedleggelse av Musikklinjen, ønsker vi å ytre en takk til politikere som har vært synlige i kampen for at denne linjen i Kongsberg skal bestå. Det vil også være elever fra musikklinjen som kommer til presentere noe av sitt virke før konserten med Audun Haukvik.

Inngangsbillett koster 100 kroner; barn under 12 år er gratis.