MENU

Lars Vaular + supp: Feber

lørdag 16. januar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 325,- + avg
Billetter

Konsertstart:
22:00 – Feber
 

LARS VAULAR
 
Med albumtrilogien «666 ALT», «666 GIR» og nå sist «666 MENING» har Lars Vaular atter en gang befestet sin posisjon som en av landets aller viktigste artister. 
 
I tillegg til hans produktive og kritikerroste plateår, har også liveartisten Lars Vaular for alvor gjort seg bemerket det siste året. Hans headliner-show på Øyafestivalen snakkes det fortsatt om, selv flere måneder senere. Og en rekke andre bejublede festivaljobber og større konserter (deriblant et utsolgt Rockefeller og Bergenshus Festning) har definitivt bidratt til at han i oktober ble nominert til en P3 Gull-pris i klassen «Årets liveartist». 
 
Det er med andre ord en artist på høyden av sine kreative krefter vi har med å gjøre her. Lars Vaular gjør som han vil, når han vil. Både musikalsk og lyrisk har han for lengst parkert de fleste av sine kontemporære artistkollegaer, uavhengig av sjanger eller kunstnerisk uttrykk. 
 
Pressen om «666 MENING»: 
 
Bergens Tidende (5/6)
 
«Den siste plata i «666»-trilogien nøster opp trådene og kompletterer et av de mest solide verkene i norsk hiphop-histore.»
 
VG (5/6)
 
«Fortryllende trilogi.» 
 
Dagsavisen (5/6)
 
«Han er vel den eneste som kan utfordre Karpe Diem når det kommer til gjennomslag i norsk rap. Lars Vaular har en knakende god katalog bak seg og leverte Øyas høydepunkt i sommer.»
 
Gaffa (5/6) 
 
«Akkurat nå finnes det ingen bedre rappere i Norge enn Lars Vaular.»