MENU
Bilde av LÖV

LÖV + Jenny Strand

lørdag 15. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 280,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


LÖV
Norges nye supergruppe LØV, slipper to unike popperler den 9. november 2018. I samarbeid med TV-serien «Semester», signert regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (Izzat, Taxi), med skuespiller Herman Tømmeraas (SKAM) i hovedrollen, slippes singelen «Superhuman» og låta «That Wasn’t Easy» på Need Music Records.
 
Marte Eberson og Øystein Skar (Highasakite) har knyttet til seg vokalist og The Voice-vinner Martin Halla og leverer sammen med stjerneprodusent Odd Martin Skålnes (SIGRID, AURORA) en av høstens sterkeste låter, «Superhuman», som vignett til TV-serien «Semester».
 
«Superhuman er en punchy, mørk poplåt med sterkt driv, som retter en kritisk stemme mot å alltid søke det perfekte, og omhandler nåtidens brutale jag etter å fremstille seg selv som supermenneske. Vi synes det er utrolig gøy at Ulrik Imtiaz Rolfsen likte låten, og vi er veldig takknemlige for å få lov til å sette musikken vår på en så aktuell serie.», sier Marte Eberson
 
I samme åndedrag slipper LØV også låta «That Wasn’t Easy» som også er å høre på «Semester». Både «Superhuman» og «That Wasn’t Easy» er sterke og unike indiepop-låter, skrevet av bandet i felleskap med et felles fokus og kjærlighet for musikk. De har funnet en særegen sound som gir oss en tydelig pekepinn på hva vi kan forvente av LØV i fremtiden.
 
Jenny Strand
 
Jenny Strand ble som lita jente introdusert for musikkens verden gjennom pappas platesamling. Dette, kombinert med farens egenkomponerte låter, bidro til at ønsket om å selv skape musikk meldte seg tidlig.
 
Jenny Strand ønsker å skape et genuint og ærlig lydbilde med en sårbar undertone. Hun beveger seg i et poplandskap hvor hun leker seg med akustiske og elektroniske elementer. Musikken har gitt assosiasjoner til artister som blant annet Florence + The Machine og Emiliana Torrini. Med bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, har Jenny Strand nå base i Kongsberg. Hun jobber for tiden med å ferdigstille en kommende EP, hvor hun har fått med seg et knippe dyktige musikere. For anledningen skal hun spille et nedstrippet sett. Sjekk ut Jenny Strands musikk her:

Facebook: https://www.facebook.com/jennystrandofficial/

Soundcloud: https://soundcloud.com/jennystrand

 
ID: 18 år