MENU

Luke Elliot (US)

lørdag 5. mai
Dørene åpner: 20:00
Pris: 260,- ink avg

Se Facebook arrangement


Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:30

LUKE ELLIOT SLIPPER NY MUSIKK OG LEGGER UT PÅ TURNÈ

Den New Jersey-fødte artisten Luke Elliot gjorde sin store entré i Norge i 2015 da debutalbumet «Dressed For the Occasion» slo ned som en bombe.
Anmelderkorpset var unisont begeistret og femmere og seksere nærmet haglet over den karismatiske amerikaneren. Dagbladet gav full pott og beskrev Luke`s talent på denne måten:

« Stemmen hans kommer fra alle plasser og ingensteds, energisk og tilbakelent, lidenskapelig og livstrett. På samme tid. En røst som synger mens livet er varmt, som glir inn og ut av trøbbel, som forteller om togrøverier med en sigar i munnvika og har en slitt revolver i jakkelomma.»

Suksessen til «Dressed For the Occasion» var ikke noe Norsk fenomen. Tyskland, Frankrike og ikke minst hans hjemland, USA, har alle falt for det unike formidlertalentet til Luke Elliot.
Dette har resultert i utsolgte turneer, og TV-opptredener på Good Day New York, Paste Magazine Sessions og Lindmo for å nevnte noen.

Men nå er tiden kommet for å presentere nytt materiale. .
“I Love You (All the Way) slippes 20.4. og er første smakebit fra albumet som kommer høsten 2018. Som på debutalbumet har Elliot samarbeidet med den anerkjente produsenten John Agnello (Kurt Vile, Sonic Youth and Dinosaur Jr.), og resultatet er ikke noe mindre enn en perle av en låt. “I Love You (All the Way)” viser nye og (om mulig) enda mer modne låtskriver -og formidler-talent hos Elliot. En låt strippet for overflødig instrumentering, men med en nerve og sjel som få artister er forunt.
Låta bærer bud om et album som vil toppe debuten, og vi gleder oss allerede!

I forbindelse med låtslippet gjøre Luke Elliot også et knippe utvalgte konserter i Norge:
04.05. Rockefeller, Oslo
05.05 Energimølla, Kongsberg
10.05 Madame Felle, Bergen
12.05 Astrum, Clarion Congress, Trondheim