MENU

ByTek Talk – kompakt sentrumsutvikling

onsdag 1. april
Dørene åpner: 18:00
Pris: Gratis inngang

Se Facebook arrangement


Som en del av prosjektet Vekst i Kongsberg, og som en oppfølger til Kongsbergkonferansen, arrangeres ByTek Talk.

Det blir flere talk´s fremover med en rekke spennende tema, for å øke kunnskapen om hvordan vi kan utvikle byen på best mulig måte. Dette er en fantastisk mulighet til kunnskapspåfyll og nettverksbygging. Tema for den første kvelden er kompakt sentrumsutvikling.

Vi har samlet et knippe gode foredragsholdere med bred kompetanse på hvilke muligheter og utfordringer man kan møte i arbeidet med kompakt sentrumsutvikling. Odd Arne Helleberg er lokal historiker, og åpner kvelden med et tilbakeblikk på hvordan det var i Kongsberg sentrum før. Arne Myklestad er daglig leder i Dark Arkitekter. Han har lang erfaring fra prosjekter i inn- og utland, og vil presenter hvilket ansvar vi har for å fortette med kvalitet. Olav Walthinsen er prosjektanalytiker for Milarium Bolig, og har skrevet masteroppgave om ”de vanskelige førsteetasjene”. Han kommer for å presentere muligheter og utfordringer rundt dette.

Foredragene avsluttes ca kl 19.45, resten av kvelden bruker vi til prat rundt hvordan vi sammen kan utvikle den fine byen vår.

Ingen påmelding, gratis inngang, åpen bar. Velkommen!

Detaljert program publiseres nærmere.