MENU

Martin Hagfors + supp: Nora Konstanse

fredag 21. november
Dørene åpner: 20:00
Pris: 250,-
Billetter

Dørene åpner 20:00
Konsertstart    22:00
 
Martin Hagfors drar nok en gang på veien med kremlaget som består av Lars Horntveth (Jaga Jazzist), Kenneth Kapstad (Motorpsycho), Eirik Tovsrud Knutsen (Anne Grethe Preus), Erik Johannessen (Jaga Jazzist) og Eirik Øien (Stein Torleif Bjella).

Hagfors slapp den fantastiske og unike platen Producers Politics Passion sommeren 2014 der han inviterte ti profilerte artister til å produsere hver sin låt.

Dagens Næringsliv skrev bla. Skyhøyt nivå på musikken og tekster i særklasse!

Dagsavisen skrev bla. først og fremst er det igjen Martin Hagfors som imponerer mest

Hagfors er en glimrende liveartist og en formidler av rang. Hagfors med band vil fremføre låter fra hans siste tre plater og sist dette kremlaget var på veien i 2012 skrev Adresseavisen “Helt genialt!”

 

Nora Konstanse:
 

  • Nora Konstanse har hittil i år turnert og spilt en rekke festivaler både i Norge og England og til høsten slipper hun sin første musikkvideo til låta “Wonder”. Nora og bandet har i flere år jobbet sammen for å utvikle et musikalsk uttrykk som representerer dem som en helhet. Den ferskeste utgivelsen “The Dance”, er nå å finne på NRK-urørt.

    Singer/songwriteren Nora Konstanse skaper alternativ folk-pop-rock med tekster både på engelsk og helgelandsdialekt. Musikken, som er å finne på både iTunes, Spotify og Soundcloud er sterkt inspirert av den nordnorske naturen og livet i nord. Hun forteller store historier med små ord og går sine egne veier i et musikklandskap fylt med toner inspirert av artister som Ane Brun, Sigur Ros, Moddi, Susanne Sundfør, James Vincent McMorrow og Daughter samtidig som hun også henter inspirasjon fra norsk visetradisjon. For Nora er musikken et verktøy for å få følelser og tanker på avstand og hun formidler gjerne sitt budskap både alene med gitaren samt sammen med  bandet.

    I 2011 tok hun med seg inspirasjon fra tørrfisk og naust, forlot hjembyen Sandnessjøen og flyttet til Liverpool for å leve for og av musikken. Eirik Hansen fra Tønsberg (el. gitar), Marius Rekstad fra Halden (tangenter), Andreas Molde fra Drammen (bass) og Andreas Voie Juliebø fra Ålesund (trommer) utgjør bandet som sammen med Nora Konstanse setter små mål mot et større nasjonalt publikum. Musikkmiljøet i Liverpool har bidratt til at de sammen har funnet sitt musikalske særpreg, som de i løpet av 2014 vil ta med seg tilbake til fedrelandet.