MENU

Mercury Moon releaseparty (support: Hildegun Pedersen og Jan Ivar Westli)

fredag 23. mai
Dørene åpner: 20:00
Pris: 150,-


Mercury Moon er et band fra Hønefoss/Drammen/Kongsberg som spiller alternativ rock med vekt på gode melodilinjer og røffe gitarer. Mercury Moon er først og fremst et liveband, og leverer varene med stor overbevisning.
Bandet startet opp i slutten av 2012, og bandets medlemmer består av musikere som har lang fartstid innenfor bandvirksomhet i flere kjente band i Buskerud fylke. Tre av medlemmene var medlemmer i bandet Fast Foolish Flies som eksisterte fra slutten av 90-tallet frem til 2010, og var godt kjent i distriktet og andre deler av landet.

Mercury Moon slipper sitt debut album i disse dager og vil være digitalt tilgjengelig fra starten av  2014. Albumet har fått titlen ‘Heroes are Falling’, og singlen ‘I Can’t Stand It’ ble sluppet i November, og  er  tilgjengelig på Spotify, iTunes, Amazon m.f.
Mercury Moon spiller bare egenproduserte låter, men har også planer om å presentere noen coverlåter live, men da innpakket i Mercury Moon’s egen drakt.

Dette bandet vil du ikke gå glipp av, hvis du liker moderne rock som har ‘trøkk’ og fengende melodilinjer.

 Support:
Hildegun Pedersen vokal og Jan Ivar Westli på gitar kan se tilbake på et langt musikalsk samarbeid når de nå serverer variert akustisk musikk i duo-format. Forskjellige band og ulike sjangere gjennom de siste 20 år setter sitt preg på repertoaret. Smakebiter fra Hildeguns cd utgivelse; «Du ser meg i auga», står også på spillelista.

Dørene åpner 20:00
Første konsert starter 21:00