MENU

Minor Majority spiller hele “Reasons to Hang Around” + supp: Jens Herman Ruge

fredag 22. januar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 320,- +avg
Billetter

Minor Majority spiller hele “Reasons to Hang Around”.

Minor Majoritys fjerde album “Reasons to Hang Around” var et av 2000-tallets mest unisont kritikerroste norske album. Plata fikk mer enn tjuefem femmere på terningen her hjemme, blant annet i VG, Dagbladet og Aftenposten, mens Dagsavisen og Romerikes Blad trillet hele seks øyne på terningen.

Plata nådde andreplass på VG-Lista og inneholdt intet mindre enn fire store radiohits (“Let The Night Begin”, “Come Back To Me”, “Supergirl” og “Alison”). I januar 2007, etter å ha figurert på ‘årets beste lister’ over hele medie-Norge i desember, vant plata Spellemannpris i kategorien ‘Beste Popgruppe’. “Reasons to Hang Around” oppnådde også strålende kritikker og gode salgstall nedover i Europa, spesielt i Frankrike og Tyskland.

I januar 2016 fyller albumet 10 år, og i den forbindelse feirer bandet med en todelt konsert på EnergiMølla. Først spiller bandet “Reasons To Hang Around” i sin helhet, deretter spiller de utvalgte låter fra sin rikholdige katalog. Det ryktes også at bandet vil slippe en helt ny singel i forkant av konserten, så her er det mye å glede seg til.

For to år siden solgte Minor Majority ut Sentrum Scene, og i Januar fylte de Rockefeller til randen. Her gjelder det med andre ord å sikre seg billetter i god tid for å kunne bli med på moroa.

 

Om support Jens Herman Ruge:
Jens Herman Ruge er nå ute med sin andre soloutgivelse – Oh, But Hey! Etter debuten uttalte ABC Nytheter at “Jens Herman Ruge er et utmerket eksempel på en artist som lukter så godt at de fleste musikkredaksjonene burde ha snust seg fram til ham for lenge siden.” Denne gangen lukter det treverk. Tre som vibrerer i kassegitarer og flygel i den fantastiske akustikken på Ocean Sound Recordings på Giske. Om platen har Dagens Næringsliv sagt at “«Oh, But Hey» er vel verdt å lytte til. En engelskspråklig utgave av Stein Torleif Bjella. Varsom klaver- og kassegitarpop med country-twang og fine melodier.”