MENU

Mølla 10 år! Bare Egil

lørdag 22. september
Dørene åpner: 20:00
Pris: 200,-/350,-


Dørene åpner: 20.00
Konsert starter: 21.00

Enkeltbillett Bare Egil: 200,-
Dobbeltkonsert: Bare Egil + deLillos: 350,-
Aldersgrense: 18 år (Vergeordning – De under 18 år kan komme inn i følge med verge over 25 år. Kontakt oss for mer informasjon)
Arrangør: EnergiMølla

Bare Egil Band solo

”Bare” Egil Hegerberg er i sitt livs form. Etter høstens vellykte gjesteopptredener på Nytt på nytt er han mer populær enn noensinne. Han frasa seg glatt spellemannprisnominasjonen for sitt forrige soloalbum ”Bare Egil Band i fyr og flamme”, men regner med å vinne dobbelt i alle tenkelige klasser neste år for høstens to nye plater Norge på kryss og tvers vol. 1 og vol. 2. Vol. 1 består av låter spesialskrevet til konserter det året, og vol. 2 skal skrives og spilles inn i løpet av den gedigne lanseringsturneen for vol. 1.

I mellomtiden får han tiden til å gå med å spille konserter på gamlemåten, bare akkompagnert av seg selv på en akustisk gitar. Hver kveld settes settlisten sammen av Bare Egil Bands sinnrike settlistegenerator. Her er alle låtene til Hegerberg formatert i en A-, B- og C-liste slik at det hver kveld garanteres en unik blanding av gamle hits, nyskrevet materiale og obskuriteter. I tillegg trekkes det hver kveld ut en oppgave om å skrive en låt med lokal vinkling. Det kan være en sang om spillestedet, stedets ordfører, det lokale fotballaget, en sjikanerende sang om nabobygda etc. Det er de aller ypperste av disse sangene som altså utgjør høstens tvillingalbum, plater som allerede regnes som det aller beste Bare Egil Band har prestert i løpet av sin mangslungne karriere.

www.bareegilblogg.no