MENU

MøllaLive: Audun Haukvik

søndag 29. mars
Pris: Vipps til artist og crew mottas

Se Facebook arrangement


Følg med i Facebook eventet for link til konserten. Konserten starter klokken 19:00.

Nå som ingen får dratt på konsert så bringer vi konserten hjem i stua til deg via livestream på Facebook! Det er bare å benke seg til på søndag hvor første artist ut er en lokal og kjær musiker. Vel møtt foran skjermen i stua, på kjøkkenet, på soverommet, på kontoret, til og med på do! Det vil være mulig å donere med Vipps under livestreamen slik at artist og teknikere får salt i grøten. Vask henda, bli hjemme, nyt streamen.

Audun Haukvik begynte sin musikalske karriere i alder av 16. I ett gammelt vedskjul på Kongsberg, nå kjent som Christians Kjeller. På den tiden gikk det i 70 talls rock, Prog, blues og psykadelia.

Etter to album og en lang rekke konserter med bluesbandet Up to Fly og et album og utenlandsturné med progbandet Maailmaa bestemte Audun Haukvik seg for å stå fult og helt på egne bein. Soloprosjektet «Big Mama Allpax» ble til og debutalbumet «Small Town Criminals» ble gitt ut i 2011.

Siden 2011 er det kommet to utgivelser til, «Stulen», en digital utgivelse, samtidig en konsertfilm som ble spilt inn på en stule fra før svartedauen. Den er å finne på youtube. Og siste « Slow step down» ep´n som kom i 2015. Da under artistens navn, Audun Haukvik

Sjangermessig er det liten tvil om at Audun Haukvik er oppvokst med bluesen og at det ligger alltid en liten blå linje i det musikalske uttrykket til han og hans band. Hva de lærde vil definere som blues, rock, soul eller eksentrisk prog i Audun sin musikk. Vel det får vel de lærde strides om.