MENU

Moving Oos

fredag 3. april
Dørene åpner: 20:00
Pris: 320,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


Moving Oos er endelig der bandet alltid var ment å være. «Hvert instrument og medlem er avgjørende for Moving Oos’ uttrykk» skrev Adresseavisen etter bandets konsert på Stokkøyafestivalen i sommer, under overskriften «Moving Oos er tilbake der de hører hjemme». Nå har gammelt materiale blitt som nytt, og helt ferske låter kommet til live. Sammen utgjør dette bandets nye album, Romancer.

 

Vokalist Frank Reppen, gitarist Per Borten, tangentmaestros HaakonMarius Pettersen og Vegard Bjerkan, bassist Eirik Øien, trommis Stian Lundberg, og koristene Mildrid og Ranveig Seljemark er Moving Oos anno 2019: Et stort soulrock-band, som med sin takhøyde for enkeltprestasjoner og nostalgiske og melodiske uttrykk tar deg med på en reise tilbake i tid.

 

Konsertene på Stokkøyafestivalen og Pstereo viste et unikt band i toppform, som leverer rock det går an å danse til, eller bare nyte – om og om igjen. Det er allerede 12 år siden Moving Oos utga sitt kritikerroste og Spellemann-nominerte debutalbum, Peace and love, og med bandmedlemmer fra øverste hylle er det nå på høy tid at «bonusprosjektet» blir ordentlig børstet støv av igjen.