MENU

OnklP & De Fjerne Slektningene + supp: The Modern Times

fredag 10. februar
Dørene åpner: 20:00
Pris: 350,-/300,-(stud) + avg
Billetter
Se Facebook arrangement


Tider:
21:30 Onstage The Modern Times
ca 22:00 Onkl P & De Fjerne Slektningene

Slekta er klar for ny musikalsk knock-out i Kongsberg!

OnklP & De Fjerne Slektningene fikk en ny hit og massiv oppmerksomhet med låten «Endelig hjemme», spesialskrevet i anledning Cecilia Brækhus’ boksekamp.

Bandet har blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner, hits som grenser til landeplager, og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. Bandet har gjort sjangerfusjonen mellom rap og rock populær, og truffet et enormt publikum rett i hjertet med «Styggen på Ryggen».

I fjor høst slapp bandet «Slekta III» som en bombe med nye hits som «B-film» og «Narkour», og la ut på en omfattende turné hvor de rocka det ganske land. OnklP & De Fjerne Slektningene er et av Norges desidert beste liveband, kjent for sine sagnomsuste konserter og forrykende sceneshow. Tidenes morsomste slektstreff er bare så vidt i gang!

Bill. kr. 350,-/300,-(stud),- + bill.avg. 18 år leg.

 

Support: The Modern Times
The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times» som ble sluppet på Drabant Music i januar 2017. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Kvintetten har en unik sound med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Bandet legger nå ut på releaseturné med hele 18 konsertdatoer og spiller bl.a. på by:Larm og Trondheim Calling. The Modern Times er kjent for sine forrykende liveshow og gleder seg til å spille for nye publikummere over det ganske land!

«THIS IS THE MODERN TIMES»

★★★★★  «Det er noe udiskutabelt friskt og sjarmerende med denne gjengens kontante form for alternativ rock»

– Deichmanske Bibliotek

★★★★½ «Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er»

– Klassekampen

«Dette er musikk som bør nå ut til massene»

– The Wilhelmsen

★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes»

– GAFFA

★★★★ «For en som blir mo i knærne av Pavement og Pixies, er det kult med tromsøværinger med hang for vindskeiv, morrastein slackerock»

-Nordlys