MENU

Oscar Danielson

fredag 19. oktober
Dørene åpner: 20:00
Pris: 270,- ink.avg.
Billetter
Se Facebook arrangement


Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson, kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har. Fredag 19. oktober kommer han til Energimølla! 

 

Med den fantastiske låta «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk. 

I 2018 reiser den Stockholm-fødte 47-åringen ut på solotur. Det er et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er, selvfølgelig, kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Det starter med «Flickorna», som handler om det livsforvandlende øyeblikket når guttene først ser «flickorna som gjort sig fina». Så følger vi med fra de første vaklende skritt, inntil bekymringer om hva du gjør for å holde kjærligheten i live etter lang tid har gått og barna begynner å bli store.

Eva Weel Skram har gjort en versjon av Oscars låt “Besvärjelse” med Norsk tekst, “Vi Lover”.

I forkant av konserten denne kvelden er det Pub- quiz. De tre beste lagene får gratisbilletter til konserten med Oscar Danielson. 

Velkommen til quiz og konsert!